-
Prijavile se SEVERINA, KARLEUŠA I CECA na kviz znanja!
Pita voditelj CECU: Gde su žena najkovrdžavije?
– U Africi, naravno… reče CECA.
– Bravo, pa to je tačan odgovor! reče voditelj pa upita KARLEUŠU:
– Šta to ima svaki muškarac, a što sve žene vole imati u svojoj ruci?
– Novčanik! odgovori KARLEUŠA.
– Još jedan tačan odgovor… reče voditelj, kad u tom trenutku skoči SEVERINA i sva ljuta krene van studija, te promrmlja u sebi:
Odo ja kući, ja bih do sada sve pogrešno odgovorila…
-
Fina i otmena gospođa ušla je u ribarnicu i dugo se dvoumila šta da pazari, pa pa je nakraju presekla i upitala mladog prodavca: Molim vas, pošto karaš?
Ubrzo je usledio urnebesan odgovor prodavca: Gospođo, ka*am džabe, a to je som.
-
Alo, kume, 'de si, šta radiš... Da te pitam, možeš li da zaposliš negde ovog mog malog, sad je završio srednju školu, pa baš i nema želju da uči dalje...?
- Naravno, kume, pošalji ga kod mene u Beograd, odmah ga ubacujem u skupštinu, imaće 2000 evra platu, ništa ne radi, čita novine, pritisne dugme koje mu kažu da pritisne i to je to.
- Joj, kume, mnogo je to para za mladog čoveka, iskvariće mi se... Daj nešto za malo manje para, a da malo više mora da radi.
- Dobro, može onda da bude predsednik Upravnog odbora u mojoj firmi, tu mu je plata 1500 evra, dođe jednom-dvaput nedeljno na posao, ima sekretaricu, službeni auto, vozača, telefon...
- Ma, kume, mnogo je i to. Ima li bre neki posao da se radi 8 sati dnevno, 5 dana nedeljno, a da zarađuje 30 - 35 hiljada dinara?
- E jbg, kume, za to mu treba fakultet...
-
Šta radiš na tom sobnom biciklu?
- Vežbam.
- Pa ne okrećeš pedale.
- Nizbrdica je.
-
Vojislav Šešelj ugleda Nenada Čanka na aerodromu.
Nakon što je avion napokon poleteo Šešelj ga prati pogledom i kaže:- Bože, sad ga uzmi, sad ti je najbliže.
-
Kako se zove Srbin koji ne odgovara na poruke?
- Seen Dragan
-
Kurti otvara novine i šokiran je kada vidi svoju SOPSTVENU čitulju.
poster
U panici telefonira Vjosi i pita:"Jesi li videla novine?! Kažu da sam umro!" Ona odgovara:
"Da, videla sam! Pa, odakle zoveš?"
-
Zašto je Džo Bajden kao Rokfeler?
Rok prošao, feler ostao!
-
Dolazi baba kod doktora i žali se:
- Ujeo me je rak za prst!
- Koji?
- Ne znam sine, meni svi izgledaju isto.
-
Sretne vuk Crvenkapu u šumi i pita:
- Šta to nosiš baki?
A Crvenkapa će:
- Ništa baki, šta ima kod tebe?