Optuženi, Vi ste susjeda Ivanovića dva puta udarili tupom sjekirom.
Zašto?
Zato, poštovani suče, jer nisam imao vremena naoštriti sjekiru.
Printable View
Optuženi, Vi ste susjeda Ivanovića dva puta udarili tupom sjekirom.
Zašto?
Zato, poštovani suče, jer nisam imao vremena naoštriti sjekiru.
Dva pijanca razgovaraju na šanku:
Moja žena sa mnom nema velikih troškova. Meni je čitav dan potrebno litra šljivovice, litra mlijeka i jedna mačka.
-Aaa, što će ti mačka?
Da popije mlijeko!!!
Halo?
-Molim?
-Moliš? Dobro, nazvat ću te onda za pola sata!
Došao veterinar u selo da izvrši umjetnu oplodnju krava.
Stavio naočale i počeo se praviti važan:
-Je li, nano, koje češ boje da ti bude tele?
-Ama, sinko, nije važno koje će boje biti, samo nek ne nosi naočale!
Tata, gdje je Afrika?
Pita dijete oca.
Ne znam ali vjerojatno nije daleko. U mom produzeću radi jedan crnac i svaki dan dolazi na posao biciklom.
Čeka frajer eskim svoju žensku.
Čeka on, čeka, prođe već dosta vremena a nje nema.
Frajeru već počelo biti hladno ali on još uvijek čeka.
Nakon nekog vremena izvadi termometar iz džepa i kaže: Pa neće ona mene... "Čekam je još do -50 i onda idem!"
Iz dvorišta samostana čuje se cika, vika, dreka.
Opatice vrište od veselja.
Odjedanput uleti glavna časna i izdernjači se na njih: "Djevojke, ako se ne smirite, stavit ću vam sjedala na bicikle!"
Pita mali Ibro svog tatu Muja:
●Tata, šta je to politika?
●E pa, sine, vidi, ja sam vlasnik i stub ove kuće, znači, ja sam kapitalizam, tvoja mama sređuje kuću, znači, ona je administrator ili vlada, naša sluškinja radi mnogo za male pare, i ona je radnička klasa, ti si običan narod, a tvoj manji brat je budućnost. 'Ajde sad idi da spavaš. Spava mali Ibro i u dva sata po ponoći čuje buku. Ustaje i vidi da mu je manji brat do guše u govnima. Krene u spavaću sobu negovih roditelja i vidi da negova mama spava sama na krevetu. Da je ne bi budio, krene kod sluškinje, gleda kroz ključaonicu i vidi da njegov otac kreše sluškinju. Ne radi ništa mali Ibro i ode da spava. Kad se probudio sledećeg jutra, Ibro kaže ocu Muji:
●Tata, sad znam šta je politika.
●Pa kaži, sine.
●Dok kapitalizam kreše radničku klasu, vlada spava, narod je ignorisan, a budućnost je do guše u govnima.
Lete tri rode i razgovaraju:
-Gde letiš danas?
-Nosim bebu jednom mladom bračnom paru koji osam godina nije mogao da dobije dete. A gde ćeš ti?
-Ja ću kod jedne usamljene devojke, evo, već pet godina kako je sama, mada joj neće biti drago kad je dobije.
Pita onda druga roda treću:
-A gde ćeš ti?
-Ja ću malo do časnih sestara.
-Pa šta ćeš tamo?
-Nemam pojma, ali kad god odem, uvek ih sve preplašim i bude jako veliko zezanje.
Idu Crnogorac i Srbin noću kroz šumu. Svuda mrak, idu oni naslepo i odjedanput upadnu u rupu duboku preko dva metra.
Srbin unezvereno pogleda u Crnogorca i zakuka:
-Joj, Milutine, šta ćemo sad da radimo?
Na to će Crnogorac:
-E, vala, brate Srbine, ti bi vazda nešto da radiš!!!