-
Nekoliko luđaka kupalo se u moru. Odjednom se jedan od njih počne utapati. Srećom, jedan luđak skoči u more i spasi ga. Iznese ga van i odnese s plaže. Kad se vratio kažu mu:
- Svaka ti čast što si ga spasio. A gdje je sad on?
- Ma znate, pošto je bio mokar, objesio sam ga da se osuši.
-
Zove luđak svoju mamu iz umobolnice i ushićenim glasom govori: Majko, majko!!! Danas smo se kupali u bazenu.
Majka: To je dobro od vašeg šefa, sine
Sin. I znaš što još, svi su skakali na noge a ja jedini na glavu!!!
Majka. Bravo sine, bravo!!! To je dobro za tebe.
Sin. I znaš što još, šef nam je rekao da ako budemo dobri, da će bazen napuniti vodom
-
Bila ludnica pretrpana i odluči doktor da će pustit prvog luđaka koji udari dlanom o dlan. Svi pokusavaju al im se ruke stalno mimoilaze, pa ne uspjevaju.
I nakon nekog vremena napokon jednom luđaku uspije!
I svi mu zapljeskaše.
-
Guraju se dva luđaka na krevetu i jedan od njih padne na pod.
Drugi se okrene oko sebe, vidi da nema onoga prvog, pa se nagne preko kreveta iveli:- Ej 'ajde amo, vidjet' ćeš koliko sad ima mjesta!
-
Rekli doktori luđacima da se igraju prvog svjetskog rata. Svi se pucaju, voze tenkove, ali jedan mirno leži. Doktori ga iznenađeno pitaju:
- Zašto ležiš?
Luđak im odgovori:
- Ja sam mina.
-
Leže dva luđaka na trbuhu i pjevaju. Odjednom se jedan od njih okrene i nastavi pjevati.
- E, zašto si se okrenuo?
- Pa, druga strana ploče!
-
Noć je u ludnici. U 4 sata u noći probudi se jedan luđak i ode na WC da se olakša. Na to opazi prijatelja koji leži na podu i trese se. Upita ga ovaj:
- E, pa što ležiš na podu?
- Ma, čuo sam na radiju da čak 70% ljudi umre u krevetu.
-
Hoda luđak po ludnici i vuče konac za sobom. Nailazi doktor i upita luđaka:
- A jel' čovječe, zašto vučeš taj konac?
A luđak kaže doktoru:
- Pa ajd' ga ti guraj ako možeš.
-
Upravitelj ludnice ulazi i pita jednog luđaka:
- Zašto ne ustaneš kad ja ulazim?
On mu odgovori:
- Oprostite, rekli su mi da moram odležati 6 mjeseci.
-
Kakve su žene košarkaša?
- Do jaja!