Slušajte Radio 31 Plus pomoću:

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

SLUSATE RADIO 31 PLUS UZICE:
Prikaz rezultata 1 do 2 od 2
    Administrator vesska's Avatar
    Registrovan
    Aug 2017

Smile Zene o ljubavi - citati

Zene o ljubavi - citati

Ne brini se, necu umreti ako me ostavis.

Necu poludeti i nije da necu preziveti ako te ne budem imala.

Ne brini se, necu umreti ako me ti ne budes voleo. Jer ja sam zena koja je prosla i gore stvari pa sam ipak podnela.

Ne brini se, necu umreti ako me ostavis, ja sam neko ko je jaci nego sto mislis.

I ne pada mi na pamet da te molim za ljubav sve i da si ti najbolji muskarac na ovom svetu.

Kada vec ne umes da me volis onda nemoj ni da budes blizu.

Nemoj da se pomislis da ces moci sa mnom onako kako si mogao sa svakom drugom.

Ja nisam zena koja ce ti dozvoliti da se igras sa njom. Nisam zena koja ce ti biti tu u svakom pogledu kao na usluzi. Ili me volis ili me ne volis ali nikada ti necu biti jedna od onih koje te cekaju dok si kraj neke druge nasmejan.

Ja nisam zena za zabavu i ti to ocigledno ne shvatas ali doci ce dan kada ces shvatiti.

Doci ce dan kada ces zazaliti sto me nisi cuvao ali bice kasno. Jer ja nemam nameru da celog zivota cekam da ti shvatis neke stvari.

Samo idi i budi svaciji.

jakazena. com

Administrator vesska's Avatar
    Registrovan
    Aug 2017
    Toliko je lakih zena na ovom svetu da sam sigurna da ti nece biti dosadno ali shvati da ja nisam jedna od njih.

Toliko je lakih zena na ovom svetu da sam sigurna da ces umeti da se zabavis. A onda kada konacno dodje do toga da pozelis ljubav…

Tad ces se setiti ove lude zene koja te je volela onako kako se niko ne voli.

Tad ces shvatiti da sam ti bila verna i odana i da sam cinila sve sto mogu da te usrecim ali te nikad nije ni bilo briga.

I ne zanima me hoces li se kajati jer ja ako odem sigurno necu razmisljati o tome da te vratim.

Ne zanima me hoces li se kajati jer ja ako odem po cenu toga da patim sve dok disem necu ni pomisliti da ti se vratim.

Nemam ja vremena za gubljenje i nemam vremena da cekam da neki ljudi shvate koliko ja vredim.

Pozeleces ti mene nazad ali tada ce biti kasno. Tada prosto necu biti tu za tebe i tada me nece zanimati da li ti je u dusi pakao i da li se kajes.

Mogao si da imas zenu koja te voli do ludila ali ti si odabrao one koje su lake.

I neka me sada boli i neka se kidam i neka me nema ali ti ne dam da mi dusu uzmes.

Ne dam ti da se igras sa ovom zenom jer sam te volela vise nego ikada ikoga ali te nije zanimalo.

Ne dam ti da se igras sa ovom zenom koja te je volela toliko ludo i cije sre i sada kuca za tebe.

Ali, to sto te ja toliko volim ne znaci da cu dozvoliti da se igras sa mnom.

I gore sam ja stvari izdrzala.

jakazena. com

Slične Teme koje vec postoje

1. Lude Zene
    By dragan84 in forum Zabavna
    Odgovori: 2
    Zadnji Post: 11-11-2018, 04:12 PM
  2. Citati o ljubavi
    By vesska in forum Ljubav
    Odgovori: 31
    Zadnji Post: 09-17-2018, 05:21 AM
  3. Odgovori: 0